Susa şehitlerini anma programı 1 Temmuz’da yapılacak

Susa şehitlerini anma programı 1 Temmuz’da yapılacak

Susa şehitlerini anma programının 1 Temmuz 2018 Pazar günü yapılacağı duyuruldu.

Susa şehitlerinin katledilişinin 26 yıldönümü dolayısıyla 1 Temmuz 2018 Pazar günü “Şehitleri Anma Programı” düzenleneceği açıklandı.

Programı tertip eden Susa Der Başkanı Vechettin Seyitnur, şehitlerin anılarını canlı tutmak ve davalarını yaşatmak amacıyla her yıl katliamın yıldönümünde etkinlik düzenlediklerini belirterek, bu yıl da Susa şehitlerini anma etkinliğinin 1 Temmuz 2018 Pazar günü düzenleneceğini söyledi.

26 yıl önce işlenen vahşetin yüreklerinde açtığı yaranın halen daha ilk günkü gibi taptaze olduğunun altını çizen Seyitnur, “Bu dava yüce ve ulvi değerler üzerine bina edilmiş, temeli, Hüseyinler ve Hüseyni şehitlerin pak ve temiz kanları ile atılmış ve en iyilerin yolunda feda edildiği bir davadır. Bilinmelidir ki bu şehitlere olan özlemimiz ve muhabbetimiz bizi daha fazla rabbimize yakınlaştırmakta, o mübarek insanlara duyduğumuz ihtiyaç her geçen gün daha da belirgin hale gelmektedir. Bu özlem ve hasretimizin vuslatı olacak programımıza tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz. İnşaallah bu Pazar günü, hep beraber, asla ve kat’a ölü olduğunu kabul etmediğimiz şehitlerimizi ziyaret etmek ve onlarla hasbihal etmek için kardeşlerimizin, bu güzel insanları ziyaret etmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler