Suudi Kralı: Uluslararası toplumun sessizliği, nesilleri şiddete itecektir!

Suudi Kralı: Uluslararası toplumun sessizliği, nesilleri şiddete itecektir!

Suudi Arabistan Kralı Abdullah İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili açıklama yapıyor. Suudi Kralı "Filistin'de olan biten, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Uluslararası toplumun sessizliği, nesilleri şiddete itecektir" ifadelerini kullandı

ABD işbirlikçisi Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili açıklama yapıyor. Suudi Kralı "Filistin'de olan biten, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Uluslararası toplumun sessizliği, nesilleri şiddete itecektir" ifadelerini kullandı.

ABD işbirlikçisi Suudi Kralı açıklamalarında, "Müslüman alimler ve liderler İslam'ın 'teröröstler' tarafından gasp edilmesine engel olmalıdır" ifadelerini kullandı. Kral Abdullah'ın bu ifadelerle hangi grupları kastettiği bilinmesede büyük ihtimalle Gazze'deki mücahitleri kastettiği tahmin ediliyor.

ABD işbirlikçisi Kral Abdullah, uluslararası kamuoyunun İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırgan tutumuna karşı pasif kalmasını eleştirdi! Suudi Kralı İsrail'in saldırılarının savaş suçu ve insanlığa karşı işlenmiş suçlar kapsamında olduğunu dile getirdi.

ABD işbirlikçisi Kral Abdullah açıklamasında, "O teröristler İslam adına cinayetler işliyorlar. İslami bilmeyenler Allah Nebi'sinin mesajını verdiklerini zannediyorlar. Ümmet tarihi bir dönemden geçiyor. Filistin'de toplu katliamlar yapılıyor. İnsanlığa karşı suç işleniyor. Bütün bunlar uluslararası toplumun gözünün önünde yapılıyor. Bu kuruluşlar susarak bu yaşananların kendilerini ilgilendirmediği imajını veriyor. 10 yıl önce uluslararası oluşumları güçlendirmek için girişimde bulunduk ancak dikkate alınmadı" ifadelerini kullandı. 

ABD işbirlikçisi Suudi Kralının hem nalına hem mıhına vurması, direnişçilerle katil İsrail'i aynı kefeye koyup eleştirmesi ve başta kendisi olmak üzere Arap liderlerinin sessizliğini görmezlikten gelip başkalarını sessizlikle suçlaması densizlik ve pişkinlik olarak değerlendiriliyor. Ayrıca bu sessizliğin Müslüman gençliği şiddete itip, kendi gelecekleri için bir tehdit olarak görmesi, Gazze'deki mazlumların içinde bulunduğu durumdan ziyade, kendi geleceklerinden endişe duyması da bu işbirlikçilerin ne kadar alçak ve acımasız olduğunu gösteriyor!

Kukla Arap rejimlerinin sadece petrol kozunu kullanmaları halinde bile, İsrail ve ABD'yi bu saldırganlıklarından vazgeçirebileceği gerçeği ortadayken, kalkıp tribünlere oynamaları hokkabazlığın dik alasıdır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.