Şéx Said Seriyyeleri'nden Kürt Anne-Babalara Çağrı

Şéx Said Seriyyeleri'nden Kürt Anne-Babalara Çağrı

PKK/HDP'nin yandaşlarına 1 Kasım’da sokağa çağırması, olası bir saldırı ihtimaline karşı Hizbullah Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Şéx Said Seriyyeleri'ni harekete geçirdi. Twitter adresinden Kürt Anne-Babalara çağrıda bulunan Şéx Said Seriyyeleri, "Kürdi

6-7 Ekim tarihleri arası çıkan olaylardan ders çıkarmayan PKK/HDP’nin yandaşlarını sokağa çağırması, Hizbullah Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Şéx Said Seriyyeleri'ni harekete geçirdi.

"Çocuklarınıza Sahip Çıkın"

Daha önce PKK'li çetelerin olası bir saldırısına cevap vereceklerini kamuoyuna duyuran Şéx Said Seriyyeleri, Twitter hesabı üzerinden Kürt anne ve babalara çağrıda bulunarak, “Kürdistanlı ana ve babalar! Çocuklarınıza sahip çıkın. Müslümanlara yönelik hiç bir girişimi karşılıksız bırakmayacağız.” şeklinde uyarılarda bulundu.

"Şéx Said Seriyyeleri Çapulcularınıza Acımayacak"

PKK'yi de sert bir dille uyaran Şéx Said Seriyyeleri, "Ey laftan anlamayan mürted çete! Şéx Said Seriyyeleri çapulcularınıza acımayacak." yönündeki mesajla, kendi camialarına yapılacak olası bir saldırıya yanıt verileceği belirtildi.

Bir Uyarı da HDP'li Milletvekillerine

HDP'yi de uyarmayı ihmal etmeyen Şéx Said Seriyyeleri, Time Türk sitesi Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'in daha önce kamuoyuyla paylaştığı, "HDP Batman milletvekili Ayla Akat, Hizbullah asayiş timleri tarafından gözaltına alındı mı?" şeklindeki bilgiyi de teyit ederek, şunları kaydetti: "HDP Milletvekilleri! Ayakaltında dolaşmayın. Geçen sefer yakaladık serbest bıraktık. Bu kez öyle olmayacak."

"Hazır ve Teyakkuzdayız"

Öte yandan Hizbullah Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen Hüseynin Fedaalileri de Twitter üzerinden paylaştığı mesajda, "Tüm birimlerimiz muhtemel saldırılar için hazır ve teyakkuzdadır. İhtiyaç anında Şeyh Said Seriyyelerine katkı vereceklerdir." dedi.

Hatırlanacağı üzere Selahaddin Demirtaş'ın ABD dönüşü yaptığı çağrı üzerine sokaklara dökülen PKK/HDP'liler başta Diyarbakır olmak üzere tüm Kürdistan şehirlerinde Dindar Kürtlere saldırmış onlarca Müslüman'ı ise vahşice katletmişti.

Bu saldırıların ardından varlığını ortaya koyan Hüseynin Fedaileri ve Şéx Said Seriyyeleri isimli asayiş birimleri, Twitter üzerinden kamuoyuyla şu mesajları paylaşmıştı:

"- Yapılan tüm saldırıların karşılığı verilecek ve mürtetler cezalandırılacaktır.

- Hiçbir kardeşimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak. Müslümanlara karşı yapılan saldırılara verdiğimiz karşılık devam edecek. Allah-u Ekber

­- Tüm hazırlıklarımızı tamamladık, Hizbullah Rehberinin talimatlarını bekliyoruz.

- Birimlerimiz hazır vaziyete kalmaya devam etsinler. Ancak her birim alanında Müslümanlara yönelik saldırılara gerekli cevabı versin.

- Gerektiğinde Allah için pamuktan yumuşak, gerektiğinde de Allah için taştan daha sert oluruz."

(Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.