Tanrıkulu: HDP Aydın Doğan'ın 'cici oğlanı'

Tanrıkulu: HDP Aydın Doğan'ın 'cici oğlanı'

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Xanikê köyünde HDP’lilerin iki HÜDA PAR üyesini şehid etmesiyle ilgili bir televizyon kanalına açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmuz Tanrıkulu, “PKK/HDP’nin hiçbir zaman barıştan yana olduğuna tanıklık

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Tanrıkulu, A Haber’e HDP’nin İdil’de üyelerine yönelik gerçekleştirdiği kanlı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Halkımız barış ve huzur beklemektedir”

HDP’nin seçim barajını geçmek için silahlı saldırı stratejisi geliştirdiğini ifade eden Tanrıkulu, “Bu onların yeni stratejisi. Yani şiddet, kokutma ve tehdit üzerine kurdukları yeni bir strateji değişikliğine gittiklerini görüyoruz. Bütün bunlara rağmen halkımız barış ve huzur beklemektedir. Biz de parti olarak halkımızın barış ve huzuru için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

“HDP Aydın Doğan'ın 'cici oğlanı”

HDP’nin seçim barajını geçemeyeceğini belirten Tanrıkulu, halkın imkânsızlıklardan dolayı HDP zorbalığına boyun eğmek zorunda kaldığına vurgu yaparak, “HDP mantığı şudur; nerede güçlü ise muhaliflere hayat hakkı tanımıyor. Bu kim olursa olsun. İster HÜDA PAR olsun, ister AK Parti olsun, ister başkası olsun. PKK/HDP’nin hiçbir zaman barıştan yana olduğuna tanıklık etmedik. Bölgede despot, faşist, baskıcı,  batıda ise Aydın Doğan’ın ‘cici oğlanı’ bir yüze sahip olduğunu görüyoruz.” şeklinde tespitlerini paylaştı. (Hürseda Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler