Tarihi İpekyolu'nda zincirleme kaza: 4 yaralı

Tarihi İpekyolu'nda zincirleme kaza: 4 yaralı

Mardin'de 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bayram ziyaretinden dönen aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Kızıltepe-Viranşehir arasında bulunan tarihi İpekyolu'nda 4 aracın karıştığı zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazada bayram ziyaretinden döndükleri öğrenilen ve bir ailenin içerisinde bulunduğu otomobildeki baba, anne ile 2 kız çocuğu yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kızıltepe-Viranşehir yolunda bulunan Sürekli (Dıeme köyü) Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bayram ziyareti için geldikleri Kızıltepe'den Adana istikametine gitmekte olan Birhan Güler yönetimindeki 01 BDT 84 plakalı otomobil, Kızıltepe-Viranşehir yolunda bekleme şeridinde durduğu esnada, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 77 BL 343 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç yolun sağ tarafına savruldu. Arkadan gelen 33 EGV 15 ile Suriye plakalı bir otomobil de kazaya karıştı. Meydana gelen kazada hurdaya dönen ve yol kenarında ters yatan 01 BDT 84 plakalı otomobilde bulunan sürücü Birhan Güler, eşi Aslı Güler (33), kız çocukları Asya (6) ve Alya (1) yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.