Tarsus’ta define avında dinamit patladı foto video

Tarsus’ta define avında dinamit patladı foto video

Mersin’in Tarsus ilçesinde define aradıkları iddia edilen 3 kişi, dinamit patlaması sonucu ağır yaralandı.

Tarsus’ta define aradığı iddia edilen 3 kişi, kaya parçalamak için kullandıkları dinamitin, yerleştirme esnasında patlaması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Tarsus’un Küçük Kösebalcı köyünde Mustafa A. (35), kardeşi Abdullah A. (31) ve Bayram G. (31) iddiaya göre define aramak amacıyla tarlada açtıkları çukurda kaya parçasına rastladılar. Avcıların, kayayı parçalamak için yerleştirdikleri dinamit bilinmeyen bir nedenle patladı.

Dinamitin yakın mesafede patlaması sonucu 3 kişi ağır yaralandılar. Olay yerine köylülerin ihbarı ile sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır yaralanan Abdullah A. ve Bayram G.’yi Tarsus Devlet Hastanesine, Mustafa A.'yı (35) ise özel bir hastaneye kaldırdı.

Ameliyata alınan Mustafa A.’nın sol elinin bileğinde kopma olduğu ve sağ ayak bileğinin koptuğu belirtildi. Bayram G.'nin el ve ayaklarında kopma olduğu, Abdullah A’nın ise vücudunun çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

Abdullah A’nın Tarsus Devlet Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından daha donanımlı bir hastaneye sevk edileceği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.