Tarsus'ta güvenlik gerekçesiyle kapatılan yol esnafı mağdur ediyor

Tarsus'ta güvenlik gerekçesiyle kapatılan yol esnafı mağdur ediyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde esnaflık yapan Mehmet Emin Kanlıpıçak, polis karakolun güvenliği için kapatılan yollardan dolayı iflas eşine geldiklerini söylediler.

Mersin’in Tarsus ilçesi Şelale Caddesi Fevzi Çakmak Polis Karakolunun karşısında iş yeri bulunan Kanlıpıçak, polis karakolunun kendi güvenliği için kapattığı yollardan dolayı iflas eşine geldiklerini söyledi.

Bombalı araçlar ile polis karakollarına saldırılar yapılmasından dolayı birçok kent merkezinde bulunan polis karakollarının bulunduğu yerler beton bloklarla örülüyor ve buralardan gidiş-gelişe izin verilmiyor.

İki aydır yolların kapanmasından dolayı iş yapamadıklarını belirten Kanlıpıçak, “Kira ve senetlerimizi ödeyemiyoruz. Borçlarımız birikti. İş yerinde bir şeyimiz kalmadı. Müşteriler gelemiyor. Bunun için Kaymakama ve Emniyet Müdürlüğüne gittim. Ama kimse yardımcı olmadı. İçişleri Bakanlığına yazı yazdık. İşlerimiz yüzde yüz düşmüş durumda. Sabah iş yerini açıyoruz ama gelen müşteri yok. Bütün esnaf mağdur olmuş, işlerimizin eski haline dönmesini istiyoruz.” dedi.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.