Tarsus'taki tanker kazası MOBESE'de

Tarsus'taki tanker kazası MOBESE'de

Tarsus'ta dün sabah saatlerinde meydana gelen petrol yüklü tankerin cayır cayır yandığı trafik kazası, saniye saniye MOBESE kamerasına yansıdı.

MERSİN - Tarsus'ta dün sabah saatlerinde Adana İstikametinden gelen Abdulhalim Çifteoğlu (50) yönetimindeki ham petrol yüklü 63 CFK 87 plakalı tanker, D-400 karayoluna kavşaktan giren Mahmut Korhan (40) yönetimindeki 33 NVE 18 plakalı kamyonete çarparak devrildi.

Devrilen petrol yüklü tanker, bir anda alev topuna dönerken, TIR içerisinde bulunan sürücü Abdulhalim Çifteoğlu ile yanındaki oğlu Hüseyin Çifteoğlu (30) kendilerini güçlükle dışarı attılar. Vücutlarında ağır yanıklar olan baba- oğul ile diğer araç sürücüsü Mahmut Korhan'ın tedavileri Tarsus'taki hastanelerde devam ediyor.

Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri alev topuna dönüşen tankeri, tazyikli ve köpüklü su ile yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından güçlükle söndürebildi.

Dün sabah saat 05.30 sıralarında meydana gelen kaza, kavşakta bulunan MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.