Tatilde bol bol kitap okuyun

Tatilde bol bol kitap okuyun

Karne dağıtım törenine katılan Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer, öğrencilerin tatilde bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 73 bin öğrenci karne heyecanı yaşandı. Kızıltepe Anadolu Lisesi ve Fırat İlkokulunda Kaymakam Mehmet Yüzer ve kurum müdürlerinin katılımıyla karne dağıtım töreni düzenlendi.

Öğrencilere karnelerini vererek kendilerine tavsiyelerde bulunan Kaymakam Yüzer, yaz tatilini iyi değerlendirip bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Yüzer, “Bugün Kızıltepe ilçemizde 73 bin öğrencimiz karne heyecanını yaşadı. Tabi hayatta her zaman karne alıyoruz buda bir eğitim-öğretim yılının sonunda öğrencilerimizin değerlendirilmesidir. Aslında sadece öğrencilerimizin değil, eğitim sistemimizin de ailelerimizin değerlendirilmesidir. Başarılı öğrencilerimizin teşvik edilmesini istiyoruz. Bir şekilde başarısız gözüken öğrencilerimizin de ailelerin ve toplumumuzun desteğiyle başarılı olabileceklerini düşünüyoruz. Tatilde gezmek eğlenmek tüm öğrencilerin hakkı ama bol bol kitap okusunlar ve kendilerini yetiştirecek oyunlar oynasınlar. Eğitim insan hayatında belli bir takvime bağlanmış bir süreç değildir. Eğitim durmadan devam eden hep ola gelen bir süreçtir. Eğitimlerini bırakmasınlar, gerekirse film izlerken de oyun oynarken de öğrensinler.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler