Tatvan belediyesi basında çıkan iddiaları yalanladı

Tatvan belediyesi basında çıkan iddiaları yalanladı

Tatvan Belediye Başkanı şahsı ve Tatvan Belediyesi hakkında bazı sitelerde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bazı haber sitelerinde şahsı ve Tatvan belediyesi hakkında gündeme taşınan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını söyledi.

Bazı kesimlerce belediye ve şahsı ile ilgili bir kara propaganda başlatıldığını belirten Aksoy, söz konusu haber sitelerinde öne sürülen iddiaların gerçeği yansıtmadığını, ellerinde resmi belgelerin olduğunu, kendilerini sosyal medya fenomeni diye tanıtanların ise sosyal medya fitnecisi olduğunu söyledi.

Göreve  geldikleri ilk günden bu güne kadar tek amaçlarının Tatvan'a ve Tatvanlılara hizmet etmek olduğunu ifade eden Aksoy,  “Maalesef görüyoruz ki, bizler bir yandan memleketimize hizmet için uğraş verirken, diğer yandan bu hizmetleri ve çalışmaları hazmedemeyen ve bu hizmetlerin durması için gece gündüz demeden çalışan bir kesim insanların gerek şahsımla ve gerekse belediye ile ilgili kara bir propaganda yürüttüğüne şahit olmaktayız. Bunu yaparken de; isimsiz ve künyesiz siteleri kullananların asıl amacı çamur at izi kalsın mantığıdır. İsimlerini kullanmamalarının bir diğer amacı ise, bizim tek bir belge göstermemiz durumunda yargı ve halk nezdinde fitne ve fesatçı olarak tanınacaklarının korkusudur. Bu yüzden künyede ve haberde isim yazma cesaretleri yoktur.” dedi.

Yapılan tüm işlerin belgeli olduğunu, Tatvan ilçesine gelen paranın nereye harcandığının açık olduğunu öne süren Aksoy, yapılan kara propagandanın kendilerini yıldırmayacağını belirtti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.