Tatvan kaymakamı öğrencilerle buluştu

Tatvan kaymakamı öğrencilerle buluştu

Bitlis’in Tatvan ilçe kaymakamı, Koruyucu Yetim Destek Projesi (VEFA-YET) öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Tatvan kaymakamı Murat Erkan ile eşi, ilçede geçen yıl uygulanan Koruyucu Yetim Destek Projesi (VEFA-YET) öğrencileriyle akşam yemeğinde bir araya gelip öğrencilerin dertlerini dinledi.

Projenin bitmesine rağmen öğrencilere VEFA-YET aracılığıyla sunulan hizmetlerin kesintiye uğramaması ve onların mağdur olmaması için kursların ve sosyal etkinliklerin ilçemizde uygulanan diğer eğitim projeleri aracılığıyla devam ettirildiğini belirten Kaymakamı Erkan, Kaymakamlığın destekleri ile bu öğrencilerin İngilizce, müzik ve satranç gibi kurslara devam etmelerinin sağlandığını söyledi.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada yetim öğrencilere desteklerinin devam edeceğini kaydeden Erkan, “Bu öğrencilerin bizde özel bir yeri var. Bu vesile ile öğrencilerimizle bir araya gelip hem onların sorun ve sıkıntılarını dinledik, hem de bol bol sohbet ettik. Kaymakamlık olarak bizim bu öğrencilerimize şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

Öğrencilerin eğitim hayatlarında da her zaman yanlarında olacaklarını ve onları yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Erkan, “Öğrencilerimizden tek isteğimiz hayatlarındaki olumsuz şeylere takılmadan hedef belirlemeleri ve bu yolda azimle ilerleyip, gerek aileleri, gerek ilçemiz ve gerekse ülkemiz için yararlı birer birey olmalarıdır. Ben bu vesile ile öğrencilerimize gerek eğitim hayatlarında ve gerekse yaşamlarında başarı ve mutluluk diliyorum.” şeklinde konuştu. (Menderes Beysülen - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.