Tatvan YİBO tarafından resim sergisi açıldı

Tatvan YİBO tarafından resim sergisi açıldı

Bitlisin Tatvan ilçesinde İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) tarafından resim sergisi açıldı.

Tatvan İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu (YİBO) tarafından Tatvan Yaşam AVM’de resim sergisi açıldı.

Serginin açılışına İlçe Kaymakamı Murat Erkan ve kurum amirleri tarafından yapıldı. Serginin hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesen İlçe Kaymakamı Murat Erkan, açılışın ardından kurum amirleriyle birlikte sergiyi gezerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Öğrenciler tarafından yapılan kara kalem, yağlı boya, sulu boya, pastel boya ve ebru gibi çalışmaları tek tek inceleyen Erkan, yapılan başarılı çalışmalardan ötürü öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Sergi ile ilgili Kaymakam Erkan’a bilgi veren Tatvan İMKB YİBO Müdürü Nurettin Demir, serginin 6 ve 7 Haziran günleri olmak üzere iki gün devam edeceğini belirtti.

Herkesi sergiyi gezmeye davet eden YİBO Müdürü Nurettin Demir, “Açmış olduğumuz sergimizde yıl boyunca okulumuz öğrencileri tarafından bin bir emekle yapılan bir birinden güzel kalem, yağlı boya, sulu boya, pastel boya ve ebru gibi çalışmalar yer alıyor. Ayrıca sergimizde yine öğrencilerimiz tarafından yapılan bir birinden güzel birçok el işi ürünü de yer alıyor. Sergimiz Tatvan Yaşam AVM’de iki gün boyunca açık kalacak. Ben herkesi şimdiden sergimizi ve öğrencilerimizin yapmış olduğu başarılı çalışmaları görmeye davet ediyorum.” diye konuştu.  (Menderes Beysülen-İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.