Tatvan’da “Kıyı Kenar Çizgisi” değerlendirme toplantısı düzenlendi

Tatvan’da “Kıyı Kenar Çizgisi” değerlendirme toplantısı düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinin Van Gölü kıyı şeridinde yaşanan “Kıyı Kenar Çizgisi” sorunun çözülmesi için değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Bitlis’in Tatvan ilçesinin Van Gölü kıyı şeridinde yaşanan “Kıyı Kenar Çizgisi” sorunun çözülmesi için değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı öncesi ilçeye gelen Tarım ve Orman Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı heyet, ilçenin Van Gölü sahilinde yerinde incelemelerde bulundu. Heyete Tatvan Belediye Başkanı Fetah Aksoy’da eşlik etti. İncelemenin ardından Tatvan Belediyesinde toplantı gerçekleştirildi. Sorunun çözümü noktasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fetah Aksoy, ilçe için önem arz eden kıyı kenar çizgisinin durumunu masaya yatırdıklarını belirtti.

Aksoy, “DSİ Genel Müdür Yardımcımız, ilgili daire başkanlarımız, bölge ve şube müdürlerimiz ve Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personellerinin de bulunduğu bir heyet, bugün kıyı kenar çizgisinin durumu hakkında incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ve belediyemizi ziyaret ettiler. Yaptığımız toplantıda ilçemiz için büyük önem arz eden kıyı kenar çizgisinin durumunu değerlendirdik. İnşallah belediye olarak üzerimize düşenden fazlasını yaparak ilçemizin bu konuda ki sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler