Tatvan'da seçim sürecini yürütme ve değerlendirme toplantısı foto

Tatvan'da seçim sürecini yürütme ve değerlendirme toplantısı foto

Bitlis’in Tatvan ilçesinde genel seçimler öncesi “Seçim Sürecini Yürütme ve Değerlendirme” toplantısı yapıldı.

Tatvan ilçe Kaymakamı Murat Erkan başkanlığında, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ile “Seçim Sürecini Yürütme ve Değerlendirme” toplantısı yapıldı.

İlçedeki siyasi parti temsilcileriyle Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda seçim süreciyle ilgili asayiş ve güvenlik tedbirleri görüşülerek, seçim süreci boyunca uyulması gereken kurallar ve alınan tedbirler hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca, seçim süreci boyunca iletişim kanallarının açık tutulması hususu vurgulandı. 

Yapılan toplantının ardından siyasi parti temsilcilerine başarı dileğinde bulunan Kaymakam Erkan, “Temennimiz, seçim sürecinin demokratik ilke ve prensiplerinin uygulandığı, demokrasi kültürünün, seçim sürecinin her aşamasına yansıdığı bir seçim olması ve seçim sürecinin demokrasi şölen ve şenliği havasında geçmesidir. Bu vesile ile tüm siyasi partilere yapılacak olan seçimlerde başarılar diliyorum.” dedi.

Siyasi parti temsilcileri ise birbirlerine başarı dileğinde bulundular. HÜDA PAR Tatvan ilçe başkanı Erkan Yürek’te yapılan toplantıda hazır bulundu.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.