Tatvan’da trafik kazası: 1 ölü 6 yaralı

Tatvan’da trafik kazası: 1 ölü 6 yaralı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti 6 kişi de yaralandı.

Bitlis’i Tatvan ilçe girişindeki kavşakta, TIR’ın önce otomobile ardında da yolcu minibüsüne çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybettiği 6 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kaza, Bitlis'in Tatvan girişindeki Üç yol Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Y.'nin kontrolündeki 27 V 2153 plakalı TIR ile Alparslan Uluğ yönetimindeki 06 SEV 86 plakalı otomobile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkıp karşı şeride geçen TIR, önce 13 M 1079 plakalı yolcu minibüsü ve ardından da aydınlatma ile trafik ışıklarının bulunduğu direklere çarparak durabildi.

Meydana gelen zincirleme kazada bir kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardında ambulanslarla Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süre karayolu araç trafiğine kapatıldı. Kaza yapan araçlar vinç yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayı duyan yaralıların yakınları ise hastaneye akın etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler