TBB, Bingöl Belediyesi’ne itfaiye aracı hibe etti

TBB, Bingöl Belediyesi’ne itfaiye aracı hibe etti

Türkiye Belediyeler Birliği, itfaiye hizmetlerinde kullanılmak üzere Bingöl Belediyesi’ne, 2015 model yangın söndürme aracı hibe etti.

 Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, belediyenin ihtiyacı olan yangın söndürme aracının, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyeye kazandırıldığını söyledi. 

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İstanbul Vali Yardımcısı Hikmet Dengeşik, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ve parti yöneticileri, İtfaiye Müdürü Gıyasettin Gürsançtı’nın yanı sıra itfaiye personelinin katıldığı törenle yangın söndürme aracı İtfaiye Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

Hibe edilen araçlarla birlikte araç parkının ihtiyaçlar çerçevesinde genişletildiğini ifade eden Başkan Barakazi, kentin her geçen gün büyüdüğünü ve daha fazla hizmete ihtiyaç duyulduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunmak amacı ile belediyemizin araç ve ekipman parkını her geçen gün biraz daha büyütmeye çalışıyoruz. İtfaiye aracı ile ilgili ciddi sıkıntılarımız vardı. TBB tarafından 6 ton su kapasiteli, 250 litre köpük deposu olan araziye uyumlu 2015 model Ford 1832 marka aracı belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü’nün araç filosuna kattık. Bu aracın ilimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlamda desteğini bizden esirgemeyen TBB Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a ve TBB encümen üyelerine çok teşekkür ediyorum.” (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler