Tecavüz ve katliamın cezası tartışılmaz idamdır

Tecavüz ve katliamın cezası tartışılmaz idamdır

Çocuk istismarı ve katliama ilişkin basın açıklaması düzenleyen Elazığ’daki bazı STK temsilcileri, tecavüz ve katliamların cezasının idam olması gerektiğini belirttiler.

Elazığ’da faaliyet gösteren Yeni İhya-Der, Ab-ı Hayat Vakfı, Eki-Der, Elazığ İHH, Kalem-Der ve Özgür-Der temsilcileri bir araya gelerek, artan çocuk cinayetleri ile istismarı ve siyonistler tarafından alıkonulan Ebru Özkan’a ilişkin açıklamalarda bulundular.

STK’lar adına açıklamalarda bulunan Ersin Eryılmaz şöyle konuştu:   

“Birincisi toplumumuzun gündeminde yoğun olarak yer alan çocuk kayıpları ve tacizleridir. Son günlerde çocuk kayıpları ve tacizleri konusunda yürek parçalayıcı haberlerle sarsılıyoruz. Toplum olarak, masumlarımıza, çocuklarımıza yönelik canavarca tecavüz ve cinayet suçunu işleyenlere karşı yüreklerimizde tutuşan öfke ateşin ancak idam cezasıyla söndürüleceğini dillendiriyoruz. Evet, hak terazisinde böyle bir suçun, tecavüz ve katliamın cezası tartışılmaz idamdır. Zira bu ve benzeri toplumsal problemlerin çözümünün, cezanın tatbikinden önce, suçu doğuran kaynağın kurutulmasından geçtiğini asla unutmamalıyız. Bataklık kurutulmadıkça, binlercesini öldürseniz de yeni sivrisinekler türemeye devam edecektir. Bundan dolayı Peygamber Efendimiz İslam Ahkâmının uygulanmadığı yerde hadlerin tatbik edilemeyeceği prensibini önümüze koymuştur.”

“Toplumu ifsat eden medya araçlarıdır”

Cinsellik empoze eden yayınların yasaklanması gerektiğini ifade eden Eryılmaz, “Evet, ahlaksızlığın, vicdansızlığın en alçağı olan çocuk istismarı ve tecavüzlerinin engellenebilmesi için önce bu canavarları türeten fuhuş bataklığının kurutulması gerekir. Bu bataklık, cinselliği vurgulayan filmler, şehveti körükleyen dizileriyle, kadını cinsel bir obje olarak kullanan reklamlarıyla, en masum çizgi filmlerde dahi subliminal mesajlarla küçücük yavruların bilinçaltına cinsellik empoze eden yayınlarıyla, en çirkin görüntülerin serbestçe sergilendiği siteleriyle, toplumu ifsat eden medya araçlarıdır. Önce denetim ve yaptırımların bunlara uygulanması gerekir.” dedi.

Eryılmaz, “Eğitim sistemi ve tüm eğitim araçlarının toplumu ve özellikle gençliği manevi yönden doyuracak ve ahlaki yönden olgunlaştıracak şekilde yeniden dizayn edilmesi gerekmektedir.” Şeklinde konuştu.

“israil işgal gücünün azgınlığının ve arsızlığının vardığı noktayı ortaya koymaktadır”

Siyonist işgalciler tarafından alıkonulan Ebru Özkan’a ilişkin de konuşan Eryılmaz, Özkan’ın hukuksuzca alıkonulmasını kınayarak, bu tür alıkonulmaların Müslümanların Kudüs aşkını körüklediğini söyledi.

Eryılmaz şöyle konuştu:  “3 günlük Kudüs ziyareti dönüşünde 11 Haziran’da Tel Aviv’deki havalimanında İsrail polisi tarafından keyfi olarak gözaltına alınan Ebru Özkan kardeşimiz haksız olarak hala israil zindanlarında tutulmaktadır. Keyfi olarak tutuklanan, haftalardır avukatı ile görüştürülmeyen ve ayaklarına pranga vurularak götürüldüğü askeri mahkemede ‘israilin güvenliği için tehdit oluşturduğu’ gerekçesiyle yargılanan Özkan’a yapılan hukuksuz muamele, israil işgal gücünün azgınlığının ve arsızlığının vardığı noktayı ortaya koymaktadır. Bir kadının ayaklarına pranga vuracak kadar alçalan siyonist israil, bu tür azgınlıklarla Müslümanları, özellikle Türkiyeli Müslümanları işgal altındaki Kudüs ziyaretinden caydırmayı hedefliyorsa, bilsinler ki bu tür zulümler Müslümanların, özellikle Türkiyeli Müslümanların Kudüs aşkını körüklemekten ve Özgür Kudüs’te buluşma iştiyakını artırmaktan başka bir sonuç doğurmayacaktır.”

Dün itibariyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hayırlara vesile olmasını temenni eden Eryılmaz, “Devletteki hantallığa son verilmesinin ilk emaresi olarak Dışişleri Bakanlığını, derhal bu hukuksuzluğa son verilmesini sağlayacak etkin adımlar atmaya ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını sesini yükseltmeye davet ediyor, bir işgal gücü olan terörist israili lanetliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.