Tedaviye giderken hayatını kaybetti

Tedaviye giderken hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da bir otomobilin kontrolden çıkıp direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de ağır yaralandı.

Şanlıurfa-Gaziantep otobanında, bir otomobilin kontrolden çıkıp direğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Şanlıurfa Gaziantep otobanının 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muhammed Deniz yönetimindeki 34 VVN 89 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde bulunan Mihyettin Deniz, olay yerinde hayatını kaybederken, Muhammed ve Merve Deniz ağır yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkararak, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken, Mihyettin Deniz'in cesedi ise otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Mihyettin Deniz'in kemoterapi tedavisi için Gaziantep'e gideceği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler