Tek hedefimiz insanımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğudur

Tek hedefimiz insanımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğudur

​Vatandaşla buluşma programları kapsamında Yedisu ilçesinde halkla bir araya gelen Bingöl Valisi Kadir Ekinci,“Tek hedefimiz insanımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğudur.” dedi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, vatandaşla buluşma programları kapsamında Yedisu ilçesini ziyaret ederek, bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Yedisu Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Belediye Başkanı Salih Uçan ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Ekinci, önce kaymakamlık ziyareti yaptı. Burada Kaymakam Karaloğlu’ndan ilçe hakkında brifing alan Vali Ekinci daha sonra farklı birimleri ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi.

Yedisu programına esnaf ziyareti ile devam eden Vali Ekinci, esnafı işyerlerinde ziyaret ederek ‘hayırlı ve bol kazanç’ dileklerinde bulundu.

Yedisu ilçesindeki bir kıraathanede vatandaşlarla ile birlikte çay içip sohbet eden Vali Ekinci, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

“Tek hedefimiz insanımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğudur”

Vali Ekinci, “Devletimiz bütün imkânları ile vatandaşımızın hizmetindedir. İlçelerimizi, köylerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz. Çözüm için el ele gönül gönüle birliktelikler geliştiriyoruz. Çünkü bizim için tek hedef, insanımızın memnuniyeti, huzur ve mutluluğudur. İnşallah kamunun imkânları geliştikçe bu vatandaşımıza yansıyacak ve yaşam kalitesi daha yüksek bir ülke olacağız. Göstermiş olduğunuz samimiyet ve misafirperverlikten ötürü hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Karaloğlu ve Belediye Başkanı Uçan’ın da eşlik ettikleri ziyaretler esnasında karşılaştığı çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Ekinci, çocuklar ile sohbet etti ve çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Yedisu Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ekinci, Belediye Başkanı Salih Uçan’dan belediyenin tamamlanan ve devam eden çalışmaları, projeleri hakkında bilgi aldı.

Buradan Yedisu ‘Yavuztepe Üs Bölgesi’ne geçen Vali Ekinci, üs bölgesinde askerle ile bir araya geldi.

Vali Ekinci’nin Yedisu programı, Yedisu İlçe Jandarma Komutanlığındaki ziyaret ve incelemeler ile tamamlandı.

Yedisu ziyaretinde Vali Ekinci’ye Kaymakam Bünyamin Karaloğlu, Belediye Başkanı Salih Uçan, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim eşlik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.