Tek İsteğim Oğlumun İyileşmesi Video

Tek İsteğim Oğlumun İyileşmesi Video

Manisa'da oğlunun tedavi edilmesini ve günlük masraflarının karşılanmasını isteyen anne hayırseverlerin yardımını bekliyor.

MANİSA - Manisa'da 2 yıl önce felç geçiren oğluna bakmak zorunda olan anne Songül Çelik, maddi imkansızlıklar içersinde olduğunu belirterek hayırsever vatandaşlar ve yetkililerden yardım istediğini belirtti.

 

Eşinden ayrı yaşayan ve felçli oğlu Abdullah Aygün'e tek başına bakan Songül Çelik, komşularının yardımıyla geçindiğini ifade etti.

 

Oğlunun bir arkadaşının intihar etmesinden etkilenerek çocuksu bir hevesle intihara kalkıştığını ifade eden anne Çelik, çocuğunun beynine oksijen gitmemesinden dolayı felç geçirdiğini söyledi.

 

Çelik, "Tedavisi için elimdeki tüm imkanları kullandım. Oğlumun tedavisi çok zor ,günlük ihtiyaçlarını dahi çevremizdeki hayır sahiplerinin desteği ile karşılıyorum. Hasta yatağını,tekerlekli sandalyesini hayır sahipleri aldılar.Eşim den ayrı yaşıyoruz. Babasının sosyal güvencesi ile oğlum bakıyorum."dedi.

 

Tek isteğinin oğlunun tedavisini daha ciddi olarak yapabilmek olduğunu ifade eden anne Çelik, "Benim bilmediğim bir yerlerde veya hayırsever birileri oğlumun tedavisi için bana yardımcı olurlar inşaallah. Umudumu hiç yitirmedim Rabbim oğluma hayırlı şifasını vereceğine inancım hep olmuştur.Oğlumun kendi ihtiyaçlarını görecek kadar iyileşmesini yüce Allah'tan istiyorum."şeklinde konuştu.

 

Hayırseverlere ve yetkililere seslenen oğlunun tedavisi kendisine yardınmcı olunmasını istedi. (Ramazan Sındıraç-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.