Teknoloji Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

Teknoloji Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri bir araya geldi. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş ile sohbet eden öğrenciler bölüm hakkında bilgi aldı.

BATMAN Bu yıl ilk defa öğrenci alan Teknoloji Fakültesi, öğrencileriyle Batı Raman Kampüsü Konferans Salonunda bir araya geldi. Toplantıda öğrencilere, danışman hocaları, bölüm başkanları ve fakültede görev yapan akademik ve idari personel tanıtıldı. Aynı zamanda karşılaştıkları herhangi bir sorunda izleyecekleri yol haritası gösterildi.


Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıda Erasmus ve Bologna süreci anlatıldı. Toplantıda konuşan Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, 2014-2015 akademik yılının herkese hayırlı olmasını dileyerek, fakülte personeline ve öğrencilerine başarılar diledi. Ayrıca öğrencilerin her türlü sorunlarında danışman hocalarına başvurabileceklerini belirten Prof.Dr. Durmuş, öğrencilerin, öğrencilik hayatında  karşılaştıkları her türlü problemlerini danışman hocalarına ve kendisine aktarabileceklerini belirtti. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.