Tel Aviv'e füze düştü: 7 siyonist yaralandı

Tel Aviv'e füze düştü: 7 siyonist yaralandı

Filistin'de Siyonistlerin işgali altındaki Tel Aviv'e iki füze düştüğü, olayda 7 işgalci yerleşimcinin yaralandığı belirtildi.

1948’de işgal edilen Filistin toprakların orta kesimine bu sabah erken saatlerde iki füze düştüğü ve 7 siyonist yerleşimcinin yaralandığı belirtildi.

İşgal rejimi televizyonu 13’üncü kanalı, füzelerin Gazze Şeridi’nden atıldığını öne sürdü. İki füzenin Tel Aviv’in kuzeydoğusundaki HaSharon’a düştüğü, biri orta derecede ve diğerleri hafif olmak üzere 7 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Öte yandan füzelerden birinin de Et-Tayra kenti yakınlarındaki bir evin üzerine düştüğü ve evi tamamen tahrip ettiği belirtildi. Füzenin bir başka evde de yangına yol açtığı kaydedildi.

İşgal ordusunu sözcüsü, füzelerin 120 kilomekter uzaklıktaki Rafah bölgesinden Hamas tarafından atıldığını ileri sürerek tehditlerde bulundu.

Sözcü ayrıca Gazze Şeridi'nin Kuzeydoğusunda bulunan Beyt Hanun ve Kerem Ebu salim  sınır kapılarının kapatıldığını ve Gazze’den atılan roket bahanesi ile denizde avlanma mesafesini azaltıldığını da duyurdu.

Siyonist medyada yer alan haberlerde ise füzenin 90 kilometre uzaklıktan atıldığı ve şimdiye kadar atılan füzeler arasında en uzun menzilli olduğu ifade edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.