TEOG sınavı öncesi uyarı

TEOG sınavı öncesi uyarı

Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğü, TEOG sınavı öncesi öğretmenlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

BİNGÖL- Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, son kararnameyle Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ahmet Bozdağ’ı ziyareti sırasında, TEOG sınavı ile ilgili öğretmenlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

 

27-28 Kasım 2014 tarihlerinde yapılacak olan TEOG sınavı öncesi öğretmenlere uyarılarda bulunan Sarı, “Yeni sistemi hem öğrencilerimize, hem de velilerimize mutlaka iyi tanıtalım, anlatalım. Biz istiyoruz ki, Bingöl’de çocuklarımız sağlıklı bir şekilde sınavlarına girsinler, velilerimize ve çocuklarımıza sınavları çok iyi anlatalım.” dedi.

 

Bozdağ’a görevinde başarılar diledikten sonra, Genç İnönü Ortaokulunu ziyaret eden Sarı, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

 

27-28 Kasım tarihinde yapılacak olan TEOG sınavı ile ilgili konuşan Sarı,  “Biz istiyoruz  ki, Bingöl’de çocuklarımız sağlıklı bir şekilde sınavlarına girsinler, velilerimize ve çocuklarımıza, sınavları çok iyi anlatalım. Müfredatlardaki Talim Terbiye Kurulunun belirlediği kazanımların takibini iyi yapın. Gerekiyorsa ek etütler yapın. Çocuklarımız biz bu konuyu görmedik diyemesinler.” şeklinde konuştu.   (Nihat Kanat-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.