Tercih Danışma Komisyonları oluşturuldu

Tercih Danışma Komisyonları oluşturuldu

Diyarbakır’da 2015 yılı TEOG sınavı ve LYS’ye girenlere tercih döneminde rehberlik yapılması amacıyla tercih danışmanlığı komisyonu oluşturuldu.

2015 yılı TEOG sınavı ve LYS’ye giren öğrencilerimize tercih döneminde rehberlik yapılması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilçelerimizde tercih danışmanlığı komisyonu oluşturuldu.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına göre tercih işlemleri 06-16 Temmuz 2015, YGS-LYS sınavına göre tercih işlemleri 06-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacağı için; öğrencilerin üst eğitim programlarına yerleşmesi sürecinin önemli bir boyutunu oluşturan sınav sonrası tercih danışmanlığı kapsamında ‘Tercih Danışmanlığı Komisyonları’ oluşturuldu.

Komisyonlar, 06-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde görev yapacaktır. Öğrenci ve velilere sunulacak olan tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında Tercih Danışmanlık Komisyonlarına başvurabileceklerdir. Komisyonların nerelerde hizmet vereceği ile ilgili bilgiler ve irtibat telefonlarına İl Milli Eğitim Müdürlüğünün MEB sayfasında ulaşılabilir. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.