Termosifondan uyuşturucu çıktı

Termosifondan uyuşturucu çıktı

Van’da yapılan çalışma kapsamında durdurulan bir araçta 2 termosifona gizlenmiş vaziyette 54 kilo eroin, 8 kilo afyon sakızı ele geçirildi.

Van Gürpınar ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta 54 kilo 800 gram eroin ve 8 kilo 490 gram afyon sakızı ele geçirilirken 2 kişi gözaltına alındı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Gürpınar- Başkale Karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında 27 plaka sayılı otomobilin durumundan şüphelenilerek durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Narkotik Madde Arama Köpeği Şila ile birlikte yapılan detaylı aramada 2 adet termosifon içerisine zulalanmış 108 paket halinde toplam 54 kilo 800 gram eroin maddesi ile 11 paket halinde toplam 8 kilo 490 gram Afyon sakızı maddesi ele geçirildi." denildi.Elde edilen uyuşturucu maddeler ile ilgili olarak Ö.A ve M.P isimli 2 şahsın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler