TESSEP Ankara Temsilciliği yaşlıları ziyaret etti

TESSEP Ankara Temsilciliği yaşlıları ziyaret etti

TESSEP Ankara Temsilciliği’nden oluşan bir heyet, "18-24 Mart Yaşlılar Haftası" kapsamında, huzur evinde hasta ve yaşlı ziyaretinde bulundu.

Tesettür Seferberliği Platformu (TESSEP) Ankara İl Temsilciliği tarafından, 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası" kapsamında, Ankara’nın merkez Etimesgut ilçesinde bulunan bazı yaşlı ve hasta kadınlar ziyaret edildi.

TESSEP Ankara İl Temsilcisi Kübra Uşar, beraberindeki heyetle İlgi Huzur Evi’nde ziyaret ettiği hasta ve yaşlı kadınlara Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitap hediye ederek, onlarla sohbet etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Uşar, "Yaşlıların önemi ve değeri hakkında birçok ayet ve sünnet bulunuyor. Bir hadiste, 'Eğer beli bükülmüş yaşlılar, takva sahibi gençler, süt emen çocuklar, yayılan hayvanlar olmasaydı, belalar sel gibi üstünüze dökülecekti' buyruğu, yaşlılara her zaman ve her mekânda saygı ve hürmet edilmesini gözler önüne seriyor." dedi.

Hayat hikâyelerini dinlediği yaşlı kadınların tecrübelerinden faydalandıklarını söyleyen Uşar, "Tesettür Seferberliği Platformu Ankara şubesi olarak ‘Yaşlılar Haftası’ münasebeti ile yaşlı teyzelerimizle bir araya geldik. Onların derin tecrübe ve birikimleri ile geçmişten günümüze hayayı, edebi, aile içi mahremiyetleri konuşup tecrübelerinden faydalandık." dedi.

İlgi Huzur Evi yöneticileri de, ziyaretlerinden ötürü TESSEP heyetine teşekkürlerini iletti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.