Tıp Fakültesi sağlık alanında önemli hizmetler verecek

Tıp Fakültesi sağlık alanında önemli hizmetler verecek

​Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ile birlikte Siirt Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca’yı ziyaret ederek, yeni kurulan fakülte hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Prof. Dr. Vefik Arıca, Fakültenin altyapı çalışmalarının tamamlanması için yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti.

Arıca,  “Siirt halkının, tüm kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin desteğini alıyoruz. Hedefimiz en kısa sürede Fakültemizin fiziki altyapı çalışmalarını tamamlamaktır. Fakülte bünyesinde hizmet verecek akademik ve idari personel kadrolarını oluşturmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Fakültemizin ilk kuruluş aşamasından bugüne kadar her zaman yanımızda olan ve bizlere destek veren başta sayın valimiz olmak üzere, tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu

Arıca’ya yeni görevinde başarılar dileyen Vali Atik, “Yeni kurulan fakültemizin kuruluş aşamasından bugüne kadar tüm kurumlarımızla birlikte destek olduk, bu desteğimiz artarak devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

Tıp Fakültesinin Siirt’te sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olduğunu belirten Vali Atik, tıp fakültesinin hem Siirt’te, hem de bölgeye sağlık anında önemli hizmetler vereceğini söyledi.

Siirt Devlet Hastanesi ile Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin birlikte kullanımı ile ilgili ilk adımın da atıldığını  kaydeden Atik, Tıp Fakültesinin kentin sosyo-ekonomik ve sağlık hizmetlerine yeni bir güç katacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkan Vekili Taşkın’da Siirt Belediyesi olarak Fakültemize her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belitti.

Ziyaret, hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.