Tır sürücüsü Niyazi Değirmenci cinayeti zanlıları serbest bırakıldı

Tır sürücüsü Niyazi Değirmenci cinayeti zanlıları serbest bırakıldı

Mersin’de geçen yıl Kasım ayında otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden TIR sürücüsü cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 13 şüpheli serbest bırakıldı.

Geçen sene 21 Kasım’da otomobilinde uğradığı silahlı saldırısı sonrası kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybeden TIR sürücüsü Niyazi Değirmenci cinayeti ile ilgili gözaltına alınan ve işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 13 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hatırlanacağı üzere, Mersin’de geçen yıl 21 Kasım’da TIR sürücülüğü yapan Niyazi Değirmenci, 33 BUK 01 plakalı otomobilinde seyir halindeyken merkez Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi Tırmıl miting alanında motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeni ile ağır yaralanan Değirmenci, bir süre aracı ile gittikten sonra orta refuje çarptıktan durabilmişti. Sürücü daha sonra olay yerine gelen ambulans ile Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.