TOBB'dan Bitlis'teki öğrencilere tablet

TOBB'dan Bitlis'teki öğrencilere tablet

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanlığı girişimleri sonucunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 55 adet tablet gönderildi.

TOBB tarafından gönderilen tabletler, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Tezcan tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz'a teslim edildi.

BTSO’da yapılan teslimde konuşan Tezcan, Bitlis eğitimine büyük katkılar sunan İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz’a teşekkür etti.

Tabletlerin kazandırılmasında büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Tezcan, "Bitlis’te yaşanan pandemi sonrasında çocuklarımız uzaktan eğitim almak zorunda kaldı. Birçok öğrencinin tabletinin olmadığını öğrendikten sonra TOBB ile irtibata geçerek talepte bulunduk. Bu süreçte yoğun çaba sarf eden İl Müdürümüz Mehmet Emin Korkmaz'a çok teşekkür ediyoruz. Gönderilen 55 adet tableti bugün kendilerine teslim ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz ise TOBB’un eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, "TOBB, Bitlis’te sadece eğitime tablet göndererek destek olmadı. Ayrıca Ahmet Eren Bulvarı üzerinde 24 derslikli bir lise yapımıyla da desteklerini sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde temeline başlanacak olan liseyi kısa sürede tamamlayarak eğitime açmayı hedefliyoruz. Bu konuda bizlerin yanında olan Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut Tezcan’a da çok teşekkür ediyoruz. Hem tabletler hem de lisenin kazandırılmasında büyük emekleri oldu." dedi.


TOBB'dan Bitlis'teki öğrencilere tablet

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.