TOKİ Başkanı Yazıcık'taki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi

TOKİ Başkanı Yazıcık'taki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi

Bir dizi ziyaretler için Gaziantep’e gelen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanlarda incelemelerde bulundu.

Yazıcıkta yapılan kentsel dönüşüm çalışma alanlarında bazı incelemelerde bulunan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’a Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eşlik etti.

Şahinbey Belediyesi tarafından uygulanan kentsel dönüşüm alanları gezisi sonrası bilgi veren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, yüzde 80 çarpık yapılaşmanın olduğu Şahinbey ilçesinde farklı bölgelerde kentsel dönüşüm uygulamasının isabetli bir karar olduğunu kaydetti.

Gaziantep mimarisi ile yapılan Yazıcık konutlarını beğendiğini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Gaziantep’e her gelişimizde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret ediyoruz. Çünkü kentsel dönüşümde yaptığı çalışmalarla Türkiye’de örnek gösterilen bir belediye haline geldi. Çok önemli olan bu çalışmalarla kentsel dönüşüme büyük katkılar sağlanıyor. Başta belediye başkanımıza ve çalışma ekibine başarıların devamını diliyorum.” dedi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler