Tüm mahallelerimize sosyal tesis yaptık

Tüm mahallelerimize sosyal tesis yaptık

​Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmaoğlu, ilçedeki tüm mahallere sosyal tesis yaptıklarını belirtti.

Gaziantep’te, Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinden olan içinde Kur'an kursu, okuma salonları ve taziye evi ile muhtarlık bürolarının bulunduğu sosyal tesislerin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Şahinbey Belediyesi, dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra bugünde yaklaşık 14 milyon TL’ye mal olan 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını açılışını yaptı.

Dün Şahinbey ilçesinin Ufacık, Akpınar ve Durantaş mahallelerine yaptırılan sosyal tesislerini hizmete açan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bugün de Yukarıbayır, Karataş, Savcılı, Şenyurt, Kıbrıs ve 75. Yıl mahallelerine yaptırdığı 6 sosyal tesisten sonra 37 bin 750 metrekare alan üzerine kurulu Mavikent Parkı’n açılışını yaparak, vatandaşların hizmetine sundu.

Törenlere katılarak halka hitap eden AK Parti Gaziantep milletvekilleri, Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Türkiye’de örnek belediyecilik anlayışı ortaya koyduğunu belirterek, ilçede yapılan hizmetlere dikkat çektiler.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de “Bugüne kadar birçok açılış yaptık. Ancak bu kadar coşkulu ve heyecanlı bir açılış yapmamıştık. Bu kadar hizmeti inandık ve beraber başardık. ‘Hoş Geldin Bebek’ ile başlayan çalışmalarımız, son nefese kadar devam ediyor. Kalkınma yerelde başlıyor. Milletvekillerimizin desteğiyle sizlere hizmet vermek için çalışıyoruz.” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da bugüne kadar ilçede 606 tane park yaptıklarını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak gece gündüz demeden halkımızın ihtiyaçlarını tespit edip o istikamette de projeler geliştiriyoruz. Şu ana kadar 606 tane park yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Bugünde Mavikent mahallemizde özellikle sosyal konutların yoğun olarak bulunduğu bu bölgede tane park yaparak halkın hizmetine sunduk. Şu anda açtığımız parkımızda 37 bin 750 metrekaredir.” ifadelerini kullandı.

“Tüm mahallelerimize tesis yaptık”

İlçede bugüne kadar 280 tane taziye evi yaptıklarını belirten Tahmazoğlu, “Bugün 6 tane tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar 189 tesis yaptık. Bütün mahallelerimizde tesis yaptık ve bu tesislerimizde her türlü kurslarımız mevcuttur. 500 bin üzerinde vatandaşlarımıza bu tesislerde kurs verdik. Göreve başladığımızda Şahinbey de hiç taziye evi yoktu. Şu anda taziye evimizin sayısı 280’e ulaştı. Gerçekten de tesis yapıyoruz ama açılışlarına yetişemiyoruz. Hali hazırda yapımı tamamlanan ve açılışını gerçekleştiremediğimiz 50’nin üzerinde tesis ve parklarımız mevcuttur. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın desteğiyle bu hizmetlerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sosyal tesislerin ve parkın açılışı yapıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler