Tunceli Valiliği bazı yolları ulaşıma kapattı

Tunceli Valiliği bazı yolları ulaşıma kapattı

Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarını, yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi amacıyla kapattı.

Tunceli Valiliği, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarını, PKK tarafından yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri  eylemlerin engellenmesi amacıyla 3 gün trafiğe kapattı.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valiliğimizce, İlimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, vatandaşlarımızın her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla, emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alınmaktadır. Bu kapsamda; Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür Karayollarında terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri  eylemlerin engellenmesi amacıyla; Tunceli-Pülümür, Tunceli-Ovacık Karayolları, 15 Eylül 2015 günü saat 05.00'den, 18 Eylül 2015 günü saat 05.00'e kadar trafiğe kapatılmıştır.“ denildi.

Valilikten yapılan açıklamanın devamında, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından belirtilen tarihler arasında alternatif yol güzergahlarını kullanmaları tavsiye edildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.