Tunus'ta bir rezalet daha: Eşcinsel cumhurbaşkanı adayı!

Tunus'ta bir rezalet daha: Eşcinsel cumhurbaşkanı adayı!

Peçe takan kadınların devlet kurumlarına girişini yasaklayan Tunus'ta, sapkın LGBT organizasyonunun kurucusu ve Tunus Liberal Parti lideri Münir Batur, cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını açıkladı.

Dün alınan kararla, peçe takan kadınların devlet kurumlarına girişini yasaklayan kararnamenin yürürlüğe girdiği Tunus'ta, bir başka rezalet daha yaşandı. Tunus sapkın LGBT organizasyonunun kurucusu ve Tunus Liberal Parti lideri Münir Batur, Kasım 2019’da yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını açıkladı.

Tunus cinsel sapkınlık organizasyonunun da kurucusu olan Batur, eşcinsel olduğunu gizlemeyen ilk cumhurbaşkanı adayı olarak kaydedildi.

Ülkedeki cinsel sapkınlara açıktan destek veren Batur, kendisinin de eşcinsel olduğunu saklamayarak ahlaksızlığı özendirmeye çalışıyor.

Tunus Cumhurbaşkanı daha önce yaptığı bir açıklamasında, “Din, Kur'an ve onun ayetleri bizi bağlamaz. Biz olaylara yasalar çerçevesinde yaklaşırız, bizim için bağlayıcı olan Anayasadır ve biz medeni bir devletiz. Tunus devletinin dini referanslara dayandığını söylemek büyük bir hata ve yanlıştır.” diyerek hezeyan dolu açıklamalarda bulunmuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.