Tüp patlamasında yaralanan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Tüp patlamasında yaralanan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu yaralanan yaşlı kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Fadıl Üzen (19), dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Aynı patlamada ağır yaralanan ve Diyarbakır'da tedavi gören eşi Halime Üzen'in (82) de sabah saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, 8 Ocak'ta Mazıdağı'nın Karşıkaya Mahallesi'ndeki bir evde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Halime Üzen ve Fadıl Üzen çifti, evindeki kömür sobasını yakmak istediği sırada patlama meydana geldi.

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edilmiş, patlamada ağır yaralanan yaşlı çift ambulanslarla Mazıdağı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Üzen çifti, Mardin Devlet Hastanesine sevk edildi. Buradaki müdahalenin ardından Halime Üzen Diyarbakır'a, Fadıl Üzen ise Adana'ya sevk edildi.

Adana'daki hastanenin yanık bölümünde tedavi gören Fadıl Üzen, dün akşam hayatını kaybetti. Yakınları tarafından hastane morgundan alınan Üzen'in cenazesi, memleketi Mazıdağı'ndaki merkez mezarlığında toprağa verildi.

Eşi Halime Üzen'in tedavisi ise Diyarbakır'da devam ediyordu ancak Üzen'in de hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastaneden alınan Halime Üzen'in cenazesinin, eşinin yanına defnedileceği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler