Turgut: Direnen Aziz Olandır

Turgut: Direnen Aziz Olandır

PKK'nin geçtiğimiz çarşamba kaçırdığı gazeteci Ali Adiyaman'ın serbest bırakılması sonrası bir açıklama yapan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) kurucu üyelerinden Vedat Turgut, "Direnen Aziz olandır. İLKHA muhabiri Ali Adiyaman direndi, arkadaşları da sahiplend

PKK'nin, Silvan'ın Dağcılar (Gundé Şao) köyü Erkenciler mezrasında evden kaçırdığı gazeteci Ali Adiyaman 5 gün sonra özgürlüğüne kavuştu.

Ali Adiyaman'ın serbest bırakılması sonrası bir açıklama yapan HÜDA PAR kurucu üyelerinden Vedat Turgut,  "Direnen Aziz olandır. İLKHA muhabiri Ali Adiyaman direndi, arkadaşları da sahiplendi ve PKK bırakmak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.

Açıklamasında çocukları PKK tarafından kaçırılan annelerin başvuracağı merci belli olduğunu belirten Turgut, adres olarak Ercan Alparslan ve Ali Adiyaman'i bırakanları göstererek, şunları kaydetti: "Adiyaman'ın ailesi Jandarmayı arıyor ve oğlunun kaçırıldığını söylüyor. Jandarma, 'BDP'ye gidin onlar getirirler' diyor.  Ali şimdi serbest bırakıldı, Jandarma ifadeye çağırırsa, Ailesi, 'BDP'den ifade alın' diyecektir" (Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler