Turizm Bakan yardımcısı Sason’da incelemelerde bulundu

Turizm Bakan yardımcısı Sason’da incelemelerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bir dizi incelemelerde bulundu.

Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı, Bakan Dursun’a ilçede yaptıkları çalışmalar ve bundan sonra yapmayı hedefledikleri projeleri anlattı.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ile birlikte Sason’un tarihi, kültürü, turizmi ve doğasını yerinde teneffüs etmek amacıyla konuk olan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Dursun, Mereto Dağı zirvesi dibinde yetişen çilek ve balı tattı.

Sason İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde yetişen çilekleri tadan Dursun, hatıra fotoğrafı çekti. 

Sevek mesire alanını gezen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Dursun, Sason’un doğası kadar damak tadına doyum olmayan lezzetlerini de övdü. Sason ilçe kütüphanesini gezen Dursun, Sason İlçe kütüphanesi hizmetlerinden memnun kaldı.

Sason’un bal ve çileğini tadan Dursun, her fuarda Batman’ın damak tadına doyum olmayan lezzetlerinin tanıtımında gerek bakanlığın gerekse de ildeki dinamiklerin daha üst seviyede tanıtmalarının gerektiğini ve markalaşmaya önem vermelerinin sözlerine ekledi.

Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ve Müdür Aslanlı, Dursun’dan Sason’daki turizmin daha da canlanması için destek istediler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.