Türkiye Direniş Cephesi Dostlarından "NATO üsleri" açıklaması

Türkiye Direniş Cephesi Dostlarından "NATO üsleri" açıklaması

Türkiye Direniş Cephesi Dostları; ülkedeki tüm NATO üslerini kapatılması için basın açıklaması yapmak ve protesto eyleminde bulunmak amacıyla Malatya Valiliğine başvuruda bulundu.

Malatya’da Türkiye Direniş Cephesi Dostları adına bir grup; NATO Kürecik Radar Üssü ve ülkedeki tüm NATO üslerini kapatılması için basın açıklaması yapmak ve protesto eyleminde bulunmak amacıyla Malatya Valiliğine başvuruda bulundu.

Grup tarafından yapılan basın açıklamasında, büyük şeytan ABD’nin başkanı Trump'ın önümüzdeki 15 Mayıs'ta ABD büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma kararını tüm tepkilere rağmen filiyata geçireceği belirtildi.

Açıklamada, "Bizler bu kararı protesto etmek ve aynı zamanda Ortadoğu’nun bağrına bir hançer gibi saplanan siyonist işgalci rejimin güvenliğini sağlayan NATO Kürecik Radar Üssü’nün ve ülkemizdeki nifak ve ihanet yuvaları olan başta İncirlik olmak üzere tüm NATO üslerinin biran önce kapatılmasını talep etmek üzere 6 ve 13 Mayıs tarihlerinde Malatya’da Yeni Cami önünde saat 14:00’da halkımızın da katılımıyla kitlesel bir basın açıklaması yapmak için Malatya Valiliği’ne başvurmuş bulunuyoruz." denildi.

Bundan yaklaşık üç ay önce de aynı mantıkla hem Malatya Valiliğine hem de Aksadağ Kaymakamlığına müracaatta bulunulduğu fakat 4 defa müracaat edilmesine rağmen gerekli iznin verilmeği hatırlatılan açıklamada, "Bu sefer Kudüs’ün açık bir şekilde tehdit altında olduğu bu zaman diliminde valiliğimizin söz konusu talebimize olumlu cevap vereceğini ümit ediyoruz. Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları olarak her platformda ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkacağımız ve kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail sloganını bütün Türkiye’de yükselteceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler