Türkiye genelinde bir milyon siyer kitabı dağıtılacak

Türkiye genelinde bir milyon siyer kitabı dağıtılacak

Peygamber Sevdalıları Platformu, kutlu doğum ayı münasebetiyle Türkiye genelinde yaklaşık bir milyon siyer kitabı dağıtacak.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenecek etkinlikler öncesi yaklaşık bir milyon Hira'dan Yükselen Nur adlı siyer kitabı dağıtılacak.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Türkiye ve Avrupa'nın birçok yerinde düzenlenen kutlu doğum etkinliklerinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

İl, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilecek etkinlikler öncesi yapılan çalışmalarda yaklaşık bir milyon Hira'dan Yükselen Nur adlı siyer kitabı dağıtılacak. Kutlu doğum ayına özel hazırlanan siyer kitabı, Türkiye genelinde ev ev dolaşılarak dağıtılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, siyer kitabını dağıtmalarındaki amacın insanlara Hz. Peygamber'in hayatını okutmak olduğunu söyledi.

Aydın, "2017 yılı kutlu doğum etkinliklerimiz için hazırlıklarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu hazırlıklar çerçevesinde evlerimize hediye olarak dağıtacağımız kitaplarımız da üyemiz olan tüm il ve ilçelerimizdeki derneklere verilmiştir. Allah kısmet ederse bu sene vatandaşlarımızı kutlu doğum etkinliklerine davet etmek için evlerine gittiğimiz zaman davetiyeyle beraber Hira'dan Yükselen Nur adlı siyer kitabını onlara hediye edeceğiz." dedi.

Kitabın, Peygamber Sevdalıları Platformu Eğitim Komisyonu tarafından hazırlandığı bilgisini veren Aydın, "Vatandaşlarımıza bu kitabı vermemizin asıl amacı onlara peygamberimizin hayatını okutmaktır. Halkımızın bu kitabı okuyarak, kitaptaki bilgilerden faydalanacaklarını umuyoruz. Allah kısmet ederse bu sene Türkiye genelinde halkımıza ücretsiz olarak bir milyona yakın kitap dağıtacağız. Halkımızın kutlu doğum etkinliklerine iştirak etmesini istiyoruz. Onlara hediye ettiğimiz siyer kitaplarını da çocuklarına okutmalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül-İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.