Türkiye genelinde hava durumu

Türkiye genelinde hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun batı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalması, iç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun batısı, Batı Akdeniz'in iç ve batı kesimleri ile Batı Karadeniz'in batısı  sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Bölgelerimizde Hava

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bursa parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 24, İstanbul parçalı ve çok bulutlu, Avrupa Yakası ile öğle saatlerinden sonra il geneli sağanak yağışlı  23

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak yağışlı, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

 İzmir parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27

 Akdeniz: Parçalı, batı kesimleri çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

Adana   parçalı ve az bulutlu 31, Antalya parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç ve batı kesimleri sağanak yağışlı 24

 İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra Konya çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren bölgenin batı kesimleri ile Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ankara az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde batı kesimleri, gece saatlerinde sağanak yağışlı 23, Konya parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlı 24

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu yer yer  yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

Bolu az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 23

Orta Ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, zamanla Orta Karadeniz bölümünün parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Samsun  az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 21, Trabzon  az bulutlu 21

Doğu Anadolu: Az bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Elazığ az bulutlu 28, Erzurum az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 20, Şırnak az bulutlu 25

Güneydoğu Anadolu : Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Adıyaman az bulutlu ve açık 31, Diyarbakır az bulutlu ve açık 30,  Gaziantep az bulutlu ve açık 30,  Siirt az bulutlu ve açık 29  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.