Türkiye genelinde hava durumu

Türkiye genelinde hava durumu

Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinde Kıyı Ege, Balıkesir'in kıyı ilçelerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu gece saatlerinde Kıyı Ege, Balıkesir'in kıyı ilçelerinin hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Balıkesir'in batı kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı, kıyı kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve gece saatlerinden itibaren hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresi'nde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve az bulutlu 20°C

Ankara: Parçalı bulutlu, yer yer sisli ve puslu 12°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 14°C

Erzurum: Parçalı bulutlu, yer yer sisli ve puslu 3°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 16°C

Manisa: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 17°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 16°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 19°C (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.