Türkiye genelinde hava durumu

Türkiye genelinde hava durumu

Ülkenin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, ülke genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle güney ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege Kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Kuzey Ege Kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Parçalı çok bulutlu 15/19

Ankara: Az bulutlu ve açık 3/18

İzmir: Parçalı çok bulutlu 15/21

Adana: Az bulutlu ve açık 8/25

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sisli -1/19

Batman: Az bulutlu ve açık, sisli 0/18

Van: Az bulutlu ve açık  -2/11 (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.