Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahibiz

Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahibiz

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahip olduklarını söyledi.

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahip olduklarını ve bu yılın ilk 10 ayında 6 bin 648 çiftin nikâhını kıydıklarını söyledi.

Türkiye’de en çok nikâh kıyan belediye unvanına sahip olan Şahinbey Belediyesi’nde Başkan Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda sıra bekleyen yeni çiftlere sürpriz yapıp nikâhlarını kıydı. Tahmazoğlu, 6 bin 647 ve 6 bin 648'inci çiftin nikâhını kıyarak çiftlere mutluluklar diledi.

Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikâh kıymak için bekleyen vatandaşları ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulunan Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak evlendirmeye devam ediyoruz. Şu anda 2018 yılı Kasım ayının ortasındayız. Bu yıl 6 bin 648'inci nikâhımızı kıymış olduk. Hedefimiz yılsonuna kadar 7 bin 500, 7 bin 600'leri yakalamak. Bildiğiniz gibi Şahinbey Belediyesi Türkiye'de en fazla nikâh kıyan belediye. Ayrıca en fazla çocuğun da doğduğu ilçe konumunda. Bunun gururunu yaşıyoruz. Yeni çiftimize mutluluklar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum." dedi.

Nikâhı kıyılan Ayşe-Erkan Fırat çifti ise "Nikâhımızı kıydığı için belediye başkanına teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğu için çok mutluyuz. Gurur duyduk. Kendisine teşekkür ederiz." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.