Türkiye'deki Müslümanlar korkaktır!

Türkiye'deki Müslümanlar korkaktır!

Müslümanca yaşamak isteyenleri, bunun için mücadele edenleri başkalarının adamı olmakla itham ederler.

Diyarbakır'da Müslümanlar kurban eti dağıtırken hunharca katlediliyor, kimsenin sesi çıkmıyor. Gayrimüslim birisi öldürülseydi malum çevreler bunu bütün dünyaya duyurur, işlerini güçlerini bırakır bunun üzerine giderlerdi. Onlara bir şey demiyoruz elbette; çünkü onlar görevlerini yapıyor. Diyeceğimiz şeyler Müslümanlaradır.

Yazacaklarımı Müslümanlar üzerlerine almalıdırlar.  

Kurban eti dağıtırken işkence ile öldürülen (şehid inşaallah) Müslümanlar için Müslümanlar miting düzenlemedi, bir araya gelip grev vs. yapmadı, bütün gündemlerini bu olaya vermedi. Katillerin bulunması için açlık grevleri yapmadılar. Yüz binler bir  araya gelip olayı telin etmedi. Neden mi?

Çünkü Türkiye'deki Müslümanlar korkaktır.

Türkiye'deki Müslümanlar dünyayı çok sever, menfaatini üstün tutar. Türkiye'deki Müslümanlar bencildir. İnanılmaz  derecede bencildir. Başkaları için taşın altına ellerini koymazlar. Makam ve mevkiyi öncelerler. Evlerinde ahkâm keserler. İslâm için her şeyini feda eden, cihad eden veya Haçlı sürülerine kafa tutan bir avuç Müslüman'ı da eleştirmekten geri durmazlar. Olayları hemen "Batı'nın oyunu" diye tevil ederler.

Müslümanca yaşamak isteyenleri, bunun için mücadele edenleri başkalarının adamı olmakla itham ederler. Akıllı olmak gerektiğini söyleyerek kendileri gibi olmayan samimi Müslümanları akılsızlıkla suçlarlar. Kendileri gibi düşünmeyen Müslümanlara, Allahtan korkmadan, iftira atarlar. ABD ve İsrail'i yenilmez güçler olarak gördüklerinden her olayın senaristliğini bu iki devlete yıkarlar. Siyonistleri putlaştırmada ileri giderler. Bunlar korkaklıklarını bu şekilde bastırmakta kabiliyet sahibidirler. 

Mustafa Durdu/Habervaktim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum