"Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor"

"Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor"

Gaziantep'e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynandığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Akkent Kongre ve Sanat Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan Şimşek, Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynandığını belirterek, "Allah'ın izniyle biz bu coşku, heyecanla ve ruhla kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz sürece hiç kimsenin Türkiye üzerinde oyun oynaması mümkün olmayacaktır." dedi.

Herkesin kendi işini en iyi bir şekilde yapması gerektiğini belirten Şimşek, "Biz ne yapıyorsak yapalım işçimiz, mimarimiz, sanayicimiz işini yapacak. Allah'ın izniyle biz bir bütün olarak daha güçlü olacağız. Başarıdan başarıya koşacağız. Şu son 15 yılda düşünebiliyor musunuz, Türkiye'nin başına gelmeyen kalmadı. Geçen sene bir hain darbe girişimini yapmaya kalktılar. Bölgedeki terör örgütleri Türkiye'nin başına musallat oldu. FETÖ, bölücü terör örgütü ve DEAŞ, buna rağmen dimdik ayaktayız ve güçlü bir şekilde medeniyet yarışında yolumuza devam ediyoruz. Allah'ın izniyle biz bu coşku, heyecan ve ruhla kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz sürece hiç kimsenin Türkiye üzerinde bir oyun oynaması da mümkün olmayacaktır, başarılı olamayacaklardır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, dünyanın 190 ülkesine ihracat yaptığını belirten Şimşek, bu sene Çin ve Hindistan'dan sonra en güçlü büyüme performansını ortaya koyduklarını ifade etti.

Törende Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, Şahinbey ilçesine yaptıkları hizmetleri anlattı.

Konuşmaların ardından kongre ve sanat merkezinin temeli atıldı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.