Üç hurdacı çıkan yangında mahsur kaldı

Üç hurdacı çıkan yangında mahsur kaldı

Batman’da 3 hurdacının bulunduğu eski banka binasında spiralden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Yangında kepenklerin otomatik kapanması nedeniyle içerde mahsur kalan 3 hurdacı, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Batman merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde eski bir bankanın hurda ihalesini alan Burhan Şahin ve iki arkadaşı, eski bankanın kazan dairesinde spiral ile demir kestikleri esnada yangın çıktı. Yangın esnasında kepenklerin otomatik kapanması nedeniyle mahsur kalan hurdacılar, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan özel bir banka 3 gün gönce başka bir yere taşındı. Bankadaki hurdaların ihalesini alan 3 kişi, bugün öğle saatlerinde eski bankanın kazan dairesinde hurda toplarken spiralden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber veridi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çıkan yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alındı.

Yangın esnasında 3 hurdacı içeride mahsur kaldı. Hurdacılar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ambulansın da hazır bulunduğu yangında polis ekipleri tarafında da güvenlik önlemleri alındı.

Yangında mahsur kalan hurdacılardan Burhan Şahin, o anları şu şekilde anlattı: “Biz üç arkadaş daha önce taşınan bankanın hurdalarını ihale aldık. Hurdalarını topluyorduk. Kazan dairesindeydik. Demirleri spiral ile keserken kıvılcımlardan kazan dairesinde yangın çıktı. O esnada elektrikler de kesildi. Yangının çıkmasıyla eski bankadan çıkmak istedik. Ancak bankanın otomatik kepengi kapanmıştı. Vatandaşlar tarafından kepenk zorla açarak bizleri kurtardılar.” (M.Sait Çelik – İLKHA)

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler