Üçü Düzce'de biri Bursa'da esrarengiz dört ölüm

Üçü Düzce'de biri Bursa'da esrarengiz dört ölüm

Üçü Düzce'de biri Bursa'da olmak üzere inşaatlarda dört ceset bulundu.

Düzce'de, boş bir binanın beşinci katından beton zemine düşen 3 genç hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay, Kültür Mahallesi'nde eski bir otel inşaatında meydana geldi. Metruk bina olan eski bir otel inşaatına gelen kimlikleri belirlenemeyen 3 genç, binanın çatı katından aynı anda aşağı düştüğü tahmin ediliyor. İç taraftan düşen gençler binanın bodrum kattaki beton zeminine çakılarak olay yerinde hayatlarını kaybetti. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle gelen polis ve savcının olay yerindeki incelemesiyle kimlik çalışmaları sürüyor.

Olay yerine gelen düzce Cumhuriyet başsavcısı Ramazan Solmaz Savcılık ve polis ekiplerinin itinalı bir çalışma sürdürdüğünü belirterek “Bu konu ili ilgili soruşturma yapmadan bir şey söylemek mümkün değil. Ekipler gerekli incelemeyi yapıyor. İncelemenin ardından gerekli açıklama yapılır. Şu noktada bir şey demem doğru değil. Deliller toplandıktan sonra bilgiler aktarılacak fakat 3 kişiler” dedi. İsim tespit çalışmaları sürürken olay yerinde savcının incelemesinin ardından cesetler otopsileri yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılacaklar. 

BURSA'DA BİR KİŞİ BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Öte yandan Bursa'nın Gemlik ilçesinde ise bir kişi, inşaatta başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yeni Pazar Caddesi'ndeki bir inşaattan gelen kokular üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, inşaatın zemininde Yusuf Mustafa Tepe'nin (50) cesediyle karşılaştı. Tepe'nin kafasından silahla vurulduğunun belirlendiği, olay yerinde de bir silah bulunduğu belirtildi.

Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.