​"Ülkemiz büyüdükçe saldırılar artıyor"

​"Ülkemiz büyüdükçe saldırılar artıyor"

Batman’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Vali Ahmet Deniz, Türkiye büyüdükçe saldırıların arttığını söyledi.

Batman Valisi Ahmet Deniz, Özel Harekât kampüsünü, hayatını kaybeden askerlerin ailelerini ve Gençlik Merkezini ziyaret etti.

İlk olarak Özel Harekât Kampüsü’nü ziyaret eden Deniz, kahvaltı programına katıldı. Düzenlenen kahvaltı programına; ilin mülki amirleri katıldı.

Kahvaltıda Özel Harekât polislerine hitaben bir konuşma yapan Vali Deniz, "Ülkemizin stratejik konumu sebebiyle sürekli saldırılara maruz kalmaktadır. Çanakkale’de bizleri dize getiremeyenler, 15 Temmuz'da içimizde yetişen hainleri kullanarak üzerimize saldırdılar, bu hain güçler aynı zamanda bölücü terör örgütünü de piyon olarak kullanıyorlar. Şimdi de ülkemizin Güney sınırımızda bir terör koridoru oluşturmaya çalışıyorlar. Bizim zeytin dalı operasyonumuz Kürt kardeşlerimize yapılan bir operasyon değildir. Tamamen terör örgütlerine karşı yapılan bir operasyondur. Ülkemiz büyüyor, gelişiyor ve kalkınıyor, büyüdükçe geliştikçe işte bu hain saldırılar da artıyor. Çünkü herkes biliyor ki Türkiye güçlendikçe coğrafyamıza huzur gelecektir." diye konuştu.

Bu süreçte herkese düşen sorumluluk birlik ve beraberlik içerisinde ülkeyi savunmak olduğunu belirten Deniz, "Biz asil bir milletiz, birlik ve beraberliğimiz sayesinde bu süreçleri aşacağız.” dedi.

Burada düzenlenen programın ardından Vali Deniz, 7 Mart1994 tarihinde Ardahan ili Damal ilçesinde icra edilen operasyon sırasında çığ düşmesi sonucu hayatını kaybeden er Mehmet Salih Çelik ve 15 Temmuz darbe girişiminde çıkan olaylarda yaralanarak gazi olan Mehmet Şirin İnanç’ı ve ailelerini ziyaret etti.

Burada ailelerle bir süre sohbet edip, sorun ve taleplerini dinleyen Deniz, ailelerin ve gazilerin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını gidermek için her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Daha sonra Deniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Batman Gençlik Merkezini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Deniz, Gençlik Merkeze Müdürü Musab Baran’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müzik, resim, fotoğrafçılık, santraç kursların verildiği Gençlik Merkezini gezen Deniz, kütüphanede üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler ve kursiyerlerle bir süre sohbet edip, istek ve sorunlarını dinledi.

Ülkenin aydınlık yarınları olan gençlerin elde edeceği başarının önemli olduğunu belirten Deniz, birlik ve beraberliğin teminatı olan gençlerin her şeyin en güzelini hak ettiğini söyledi.

Gençlik Merkezinde yürütülen kursların daha faydalı ve verimli olması için yapılacak çalışmalar hakkında yönetici ve kursiyerlerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra ziyaret programını tamamlayan Deniz, sokakta kendisini bekleyen çocuklara kitap hediye ederek, en güzel hediyenin kitap olduğunu kaydetti.(M.Fatih Akgül-İLKHA) 























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler