Uluslararası Karayolunda yolcu otobüsü ile akaryakıt yüklü tanker çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı

Uluslararası Karayolunda yolcu otobüsü ile akaryakıt yüklü tanker çarpıştı: 1 ölü 3 yaralı

Mardin Uluslararası Karayolunda bir yolcu otobüsü ile akaryakıt yüklü tanker çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesi ile Şırnak’ın Cizre ve İdil ilçeleri arasındaki Uluslararası Karayolunda bir yolcu otobüsü ile akaryakıt yüklü tanker çarpışmasıyla meydana gelen kazada tanker sürücü hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Nusaybin, Cizre ve İdil arasındaki Uluslararası Karayolu Oyalı köyü mevkiinde Mehmet Nuri Çiçek yönetimindeki akaryakıt yüklü 01 BAR 36 plakalı tanker ile 34 YA 2646 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı.

Kaza sırasında bankete devrilen akaryakıt yüklü tanker alev aldı. Bölgeye sevk edilen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, otobüste bulunan yolcuları tahliye ederken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında akaryakıt tankeri sürücüsü Mehmet Nuri Çiçek’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Yolcu otobüsünde bulunan 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada ölen tanker sürücü Çiçek'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesine kaldırılırken yaklaşık bir saat kapalı kalan karayolu tekrar trafiğe açıldı.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler