Umut Kapısı Gıda Bankasından Kurban Kampanyası video foto

Umut Kapısı Gıda Bankasından Kurban Kampanyası video foto

Kurban kampanyası çalışmalarına başlayan Diyarbakır Umut Kervanı Gıda Bankası, hayırseverlerden Kurban Kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Her yıl on binlerce mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıtan Diyarbakır Umut Kervanı Gıda Bankası, bu yılki Kurban Kampanyası çalışmalarına başladı. Dernek, hayırseverlerden Kurban Kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Kampanya hakkında İlke Haber Ajansı (İLKHA)’ya açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği Başkanı M.Sıddık Furkan, bu yılki kurban yardım bedelinin 500 TL olduğunu belirtti.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi ailelerin arasında köprü vazifesi gördüklerini tekrarlayana Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği Başkanı Furkan, “ Toplumumuzda muhakkak ki birçok fakir ve mağdur aile var. Bu ailelerin gözleri bir parça ettedir. Hayırsever kardeşlerimizin yapacakları yardımlarla bu yıl da on binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştırmış olacağız. Bu konuda tüm hayırseverleri kurban bağışında bulunmaya davet ediyoruz” diyerek hayırseverleri Kurban Kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Son olarak ihtiyaç sahibi ailelerin, Şehit Yasinlerin dağıtacağı kurban etini beklediğine vurgu yapan Furkan, kurban bağışı yapmak isteyenlerin (0412) 252 52 22 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye sivil toplum kuruluşlarından Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankasının, geçen yıl Kobani bahaneli olaylarda gönüllü üyeleri Yasin Börü, Hüseyin Dakak, Riyat Güneş ve Hasan Gökgöz ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtırken vahşice katledilmişti.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler