Umut Kapısı yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü

Umut Kapısı yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü

Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Ekim ayında yaptığı yardımlarla yüzlerce muhtaç ailenin yüzünü güldürdü.

Yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini sevindiren Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, Ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı.

Faaliyet raporunu açıklayan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası başkanı M. Sıdık Furkan, Ekim ayında aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 585 aileye 23 bin 368 TL değerinde yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Ekim ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda yardım faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen Furkan,  “Mağdur ve muhtaç aileler,  belirtilen gün ve saatte derneğimize gelip bizzat gıdalarını aldılar. Derneğimize gelemeyen yaşlı ve engelliler için ise gönüllü çalışanlarımız tarafından yardımları evlerine ulaştırıldı. Ekim ayı içerisinde 30’u Suriyeli olmak üzere toplamda 325 aileye 12 bin 968 TL değerinde gıda yardımı yaptık. Ayrıca 260 aileye de toplam 10 bin 400 TL değerinde kırmızı et yardımı ulaştırdık.” diye konuştu.

“Hayırseverlerden duyarlı olmalarını bekliyoruz”

Hayırseverlere de çağrıda bulunan Furkan, “Bize başvuru yapan mağdur ve muhtaç ailelerin hepsine yardım edecek gücümüz yok. Hayırseverlerin daha duyarlı olmasını ve yapacakları yardımların fakir ailelere ulaştırılması noktasında sahabeleri örnek almalarını istiyoruz.”  dedi.  (Yunus Sırat - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler